Sprint Bouticycle

bouti01Spel uitgebracht door CBN Creations / Bouticycle in Frankrijk (2006).

Een zeer eenvoudig promotie-quiz-spel voor een internet fietsshop.   De vragen zijn opgesteld door Claude Bonotto en er is meegewerkt door Stéphane Jean, Matthieu Papin en William Brana.

Het spel is samengesteld uit 2 delen. Een serie kaarten (33) stuks met foto’s (Serie 1) en een tweede serie kaarten (ook 33 stuks) met vragen (Serie 2), de vraagkaarten zijn dubbelzijdig (blauwe en gele kant).  Elke kaart bevat 8 vragen.  De kaarten meten   53 x 85 mm.

Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers.

Schudt de kaarten en leg ze in 2 hoopjes per serie.

De eerste speler pakt een kaart uit Serie 1 en toont het logo in de linkerbovenhoek van de kaart. De achtergrondkleur van het logo (geel of blauw) bepaalt welke kant van de vraagkaart er wordt gebuikt.  De speler links pakt de vraagkaart en leest de vraag af (gelet op de achtergrondkleur en de voorgrondkleur van het logo op de fotokaart).  Is de vraag juist beantwoord dan krijgt de speler die antwoord de kaart en gaat de volgende speler verder. Indien de vraag fout is blijft de kaart in het spel.

Wie na een bepaalde tijd de meeste kaarten heeft wint het spel.

bout02

bouti03
bouti04

bouti05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.