De volgende stappen in de overgang van de site naar het Forum

Zoals jullie weten  ben  ik stap voor stap de website aan het overbrengen naar het nieuwe forum.  Voornamelijk om het jullie gemakkelijker te maken  om te reageren. Maar geen nood de inhoud gaat niet verdwijnen.

De  site gaat beperkt worden tot enkel de homepage…       Hier gaat een korte introductie staan en een grote knop om door te klikken naar het  Forum.

Onderaan de homepage hou ik de alfabetische lijst van de spellen waar ik info over heb (de alfabetische lijst zoekt het gemakkelijkst).

 

Ook het berichtengedeelte wordt afgebouwd.  Ik ga hier enkel nog nieuwtjes over de site en dergelijke zetten (nieuwe dingen).    Als jullie dingen willen posten dus vanaf nu enkel via het Forum.  Er staan wel wat leuke berichtjes ondertussen.    De beste ga ik overzetten naar het forum zodat die niet verloren gaan.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.