9 spellen toegevoegd aan de website

De vakantie is een ideale periode om wat tijd vrij te maken om de website te updaten: 9 spellen werden toegevoegd.

A qui le Tour (Frankrijk 2017) en Legenden Internatioanler Radsprot Quartett (Zwitserland  2016) zijn klassieke kwarterspellen.  Bicylce Road Race Game is een spel uit 1910 uit de beginperiode van de wielerspellen.  BMX Challenge is een spel dat zich in de BMX scene situeert (UK ’90s), Laurent Fignon , als Tour-winnaar, heeft uiteraard ook zijn eigen spel (Frankrijk ’80s), met La Vuelta Ciclista gaan we dobbelen in Spanje (’80s),  Le Tour de France is het officiële spel van de Tour van dit jaar (Nederland),  Velodrome is een beetje raar wielerbaanspel uit de UK (2014) en tenslotte een echte racebaan met wielrenners van Scalextric (UK 2000).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>