Renners Roger – peloton voor WK

In de zomer (juli / augustus)  onderbreken we onze Wereldbekercampagne.  We gaan het WK in Bergen rijden.  Dus had ik een peloton met landentruien nodig.  Met  de 35mm Roger renners ben ik aan de slag gegaan:  een peloton van  renners:    plegen van 30 renners is het geworden.  6 ploegen van 4 renners voor de spelers (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië) en 6 neutrale renners (1 per land) uit (Luxemburg, Groot-Brittanië,  Colombië,  Slovakije, Australië en Noorwegen)

WK1

wk2

wk3

wk4

wk5

 

4 commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>